Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Χαίρε Θέμιδα αλλήθωρη...


γράφει η Λίλα Μήτσουρα
Η ζυγαριά της Θέμιδος έχει χαλάσει!!!! Η Θέμις δεν είναι πια τυφλή!!!! Όμως είναι αλλήθωρη δυστυχώς. Ίσως για αυτό δεν πρόσεξε ότι δεν ζυγίζει καλά τα πράγματα. Γιατί ξεφεύγει η ματιά της λίγο προς την μεριά των ισχυρών. Εκεί που είναι πλούσια τα αγαθά και βοηθούν τους αλλήθωρους με τις χαλασμένες ζυγαριές.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι ισχυροί έχουν ένα ειδικό βάρος. Καλοτρώνε βλέπεις και δίνουν και φαγητό και σε όσους μπορούν να τους συντηρήσουν για να συνεχίσουν την ζωή που κάνουν. Η θέμις πάλι έχει πολύ αναπαυτικό θρόνο για να μπορεί να το παίζει θεός και να κρίνει τις ζωές των άλλων, πώς λοιπόν να τον χάσει? Σκύψε σήκω όλη την ώρα να μαζεύει τα ξεροκόμματα που τις πετάνε, στράβωσαν λίγο τα ματάκια αλλά τι πειράζει?

Και έτσι σαν ζύγισε τις περικοπές μισθών που έγιναν σε όλους, απόφασισε πως οι δικές της είναι σημαντικότερες από τις δικές σου. Γιατί φίλε μου αυτή έχει μάθει να τρώει καλά πώς θα ξεμάθει τώρα? Ενώ εσύ πάντα στο λίγο ήσουν πάντα στο περίπου τι θα σου κάνει τώρα μια μείωση ακόμα? Εσύ έχεις σκληραγωγηθεί αυτή όχι.

Και το δικό της επάγγελμα,όχι λειτούργημα πρόσεξε, είναι σημαντικότερο από το δικό σου. Αφεντικά και δούλοι, γίναμε ίσοι ούλοι, στάσου και συ τώρα, ότι θέλεις λες! Αυτή λοιπόν ως αφεντικό σε κρίνει ασήμαντο και ως τέτοιος πρέπει να πληρώνεσαι. Οι θεοί μόνο πληρώνονται πλουσιοπάροχα εσύ θεός είσαι?

ΟΧΙ ΔΑ! Ένας ασήμαντος σχολικός φύλακας είσαι  ίσως, που τι κάνει? Φυλάει τα παιδιά μας. Σιγά τώρα το σπουδαίο έργο! Η μια απλή καθαρίστρια είσαι που τι νομίζεις πώς κάνεις που μας ξεβρωμίζεις? Κάτι σπουδαίο? Βαρύνεις τον κρατικό προϋπολογισμό και αν θες να κάνεις κάτι σπουδαίο είναι να παραιτηθείς και να πεις και ευχαριστώ που δεν το σκέφτηκες και μόνος σου. Έλεος πια όλα αυτοί θα τα σκέφτονται?

Περικόπτουν για να σωθεί το κράτος δικαίου που έχουμε. Αλλά εσύ ως ανάλγητος πολίτης που είσαι δεν το σκέφτηκες. Σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου και πως θα τρως. Θες και να τρως κιόλας αντί να σώσεις την χώρα σου. Αντί να πεις ευχαριστώ σε αυτούς τους θεούς που αποφάσισαν ότι οι δικές σου περικοπές δεν είναι αντισυνταγματικές αλλά καθόλα νόμιμες.
Αντί να πεις ευχαριστώ που σε βάζουν απέναντι στην άλλη ομάδα και τσακώνεσαι για το ποιος είναι πιο σημαντικός σε αυτό τον τόπο και ξεχνάς  ότι βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα.....

ΑΝΑΛΓΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!
Η Θέμις έχει δίκιο! Δεν ξέρω αν έχει κέφια, αν ακούει αν βλέπει καλά, αλλά καλά τρώει για να μπορεί να αντέχει όταν εξηγεί τους νόμους. Οι οποίοι νόμοι είναι σαν τους χρησμούς της πυθίας ένα πράγμα. Ο καθένας τους εξηγεί κατά πως θέλει. Γιατί τώρα με την κρίση έχουμε θέμα και δεν μπορούμε να πληρώνουμε και κουρελόχαρτα, έτσι μας έφτιαξαν αυτοί οι καλοταϊσμένοι αρκετά να έχουμε.

ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!
Οι ισχυροί απατεώνες έξω! Οι κακομοίρηδες Γιάννηδες Αγιάννηδες μέσα! Οι ξεπουλημένοι όλοι έξω και με βασιλικές θέσεις να κρίνουν την ζωή σου. Οι κακούργοι και οι δολοφόνοι των λαών έξω. Οι δολοφόνοι παιδιών ελεύθεροι και αυτός που διδάχτηκε την σαπίλα και την διαφθορά, παιδί ακόμα, αυτός που ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο καταδικασμένος. Αυτός που υπερασπίζεται τις ιδέες του αναρχικός αυτός που τις ξεπουλάει αρχηγός κράτους. Και ποιος το αποφάσισε αυτό ?Η Θέμις η αλλήθωρη.

Καταδικάζει ένα παιδί σε θάνατο γιατί άραγε? Γιατί θέλει να σπουδάσει ενώ είναι στην φυλακή. Μα το κράτος και οι δικαστές μας είναι σαΐνια. Τον άφησαν να δώσει εξετάσεις αλλά που ακούστηκε να θέλει και να παρακολουθεί τα μαθήματα? Αν είναι δυνατόν!!!!! Αυτός είναι μίασμα της κοινωνίας και θα μολύνει και άλλους με αυτά που πιστεύει. Θάνατος λοιπόν με έναν ύπουλο τρόπο. Δώσαμε σε ένα παιδί λάθος πρότυπα, του διδάξαμε τον θάνατο από πρώτο χέρι, τον κάναμε παραβατικό και ως ένα φωτεινό παράδειγμα τον στήνουμε στον τοίχο ως τρανό παράδειγμα προς αποφυγήν.

Τον βαφτίσαμε αναρχικό όπως όλους όσους σκέφτονται έξω από το κουτί, και τον αφήνουμε να πεθάνει μόνος του για αυτές τις "ανόητες  ιδέες" που έχει και δεν ξεπουλάει.
Παραδειγματικός θάνατος σε όλους όσους αντιστέκονται, σε όλους όσους τους αναγνώρισαν πίσω από τις μάσκες, σε αυτούς που τους ξεσκέπασαν. Είναι επικίνδυνοι αλλά όχι για μας, για αυτούς και μόνο. Και για να υπάρχουν αυτοί πρέπει να πεθαίνουν οι άλλοι και κυρίως τα παιδιά.
Σου κόβουν το μισθό, είναι δίκαιο, σου σκοτώνουν το παιδί ,είναι δίκαιο, σου πουλάνε τη χώρα είναι δίκαιο, γιατί αυτοί για να υπάρχουν πρέπει να πάψεις να υπάρχεις  εσύ και η ασημαντότητά σου. Γιατί αυτή, η Θέμις δηλαδή ,είναι θεσμός και στήριγμα κάθε πολιτείας εσύ τι είσαι ορέ?

Να ενημερώσω τον θεσμό και το στήριγμα ότι έχει σαπίσει μέχρι κόκαλο και μας πήρε η μπόχα. Ότι απαιτεί σεβασμό αλλά δεν μπορεί να τον έχει γιατί αυτή η ίδια δεν σέβεται το λειτούργημα που ασκεί. Δεν σέβομαι κανέναν λοιπόν που δεν με σέβεται. Δεν σέβομαι καμμία δικαιοσύνη που κοιτάει το συμφέρον της και όχι το δίκαιο. Δεν σέβομαι καμία δικαιοσύνη που με εμπαίζει και με υποτιμά και με θεωρεί άχρηστο. Και κυρίως δεν σέβομαι καμία δικαιοσύνη που σκοτώνει τα παιδιά μας!!!

ΧΑΙΡΕ ΘΕΜΙΔΑ ΑΛΛΗΘΩΡΗ!!!!

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *